Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο επεισόδιο με ελεγκτή σε λεωφορείο στο Περιστέρι



Παρά το πρόσφατο γεγονός με τον χαμό του 19χρονου Θανάση Καναούτη σε τρολέι μετά από έλεγχο εισιτηρίων, νέο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2013 με ελεγκτή στη λεωφορειακή γραμμή 845 που εκτελεί τη διαδρομή Πειραιάς-Ελευσίνα στο ύψος των ΤΕΙ Αθηνών επί της Λεωφόρου Καβάλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε αναγνώστης του PeristeriNews.gr, δύο ελεγκτές εισήλθαν στην λεωφορειακή γραμμή, με απαράδεκτη περιβολή (βερμούδες και σαγιονάρες)  και ξεκίνησαν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες.
Ο ένας εκ των δύο ελεγκτών, φτάνοντας σε μεσήλικα που αρνήθηκε να δείξει την ετήσια κάρτα του, σε έξαλλη κατάσταση μίλησε με απρεπή συμπεριφορά και ζήτησε από τον οδηγό να μην σταματήσει το λεωφορείο στη στάση που θα κατέβαινε ο επιβάτης.
Τελικά ο επιβάτης μετά από πολλές διαμαρτυρίες άλλων επιβατών κατέβηκε σε στάση που δεν τον εξυπηρετούσε.
Στη συνέχεια, οι ελεγκτές κατέβηκαν σε επόμενη στάση και ο ελεγκτής με την απαράδεκτη συμπεριφορά ανέβηκε στο μηχανάκι του που υπήρχε στη στάση και σε έξαλλη κατάσταση ισχυρίστηκε πως θα έψαχνε να βρει τον επιβάτη.
Για μια ακόμη φορά η απαράδεκτη στάση των ελεγκτών θα πρέπει να δημιουργήσει ανησυχίες στην ΟΣΥ για τυχόν επόμενα «θανατηφόρα» επεισόδια.

peristerinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου